Smarthus

Smarthus

Smarthus


Smarthus blir stadig et mer populært tema i dagens samfunn. Et smarthus kan inneholde alt fra enkle komponenter for styring av lys eller lyd i et rom, til å være et komplett system som fungerer sømløst med alle elektriske komponenter i huset.

Smarthus dreier seg om sikkerhet, komfort og en enklere hverdag. At du kan spare miljøet og penger samtidig, er en fordel. Et smarthus lar seg enkelt installere og krever ingen oppgraderinger på elektrisk anlegg. Våre smarthus-løsninger bygger på Loxone - en produsent som har tatt smarthus til et nytt nivå. Ved hjelp av teknologi og egen produktutvikling har Loxone laget brukervennlige og smarte produkter som lar deg kontrollere alt fra dørlåser til markiser og ventilasjon. Lys og "fancy" ekstrautstyr blir en bonus!

Vi har løsninger som passer til alle prosjekter og formål, både i private boliger og/eller industribygg.Et hus som tar vare på seg selv

Et hus som tar vare på seg selv


Et smarthus er designet for å "tenke" liksom som eierne. Ett trykk er nok for å endre tempereatur, lys og stemning. Et smarthus inneholder mange smarte funksjoner som samhandler for å automatisere dine behov, samtidig som det sparer energi.

Ett klikk er nok

Ett klikk er nok


I et gjennomsnitlig hjem utføres ca 50 000 oppgaver i løpet av ett år. I et smarthjem kan du samle flere oppgaver i en og samme funksjon. Ett trykk på lysbryteren skrur på lyset, åpner persiennene og aktiverer musikkanlegget i stua, på kjøkkenet eller på soverommet.

Automatisert lysstyring

Automatisert lysstyring


I et smarthus er alt lys automatisert, basert på dine preferanser og behov. Ved hjelp av avansert styring, bevegelsesdetektorer og kartlegging av dine daglige vaner kan lyset i et smarthus tilpasses ned til fingerspissene. Hvert rom i huset kan ha sitt eget lysdesign basert på dine preferanser for stemning, farge og tid på døgnet.

Multimedia

Multimedia


I dagens samfunn er multimedia stadig mer og mer brukt i norske hjem. I et samrthus har man mulighet for å installere høyttalere i alle rom og styre disse individuelt eller i grupper ved hjelp av Loxone´s app. Hva er vel bedre enn musikk på badet mens man dusjer?

Varme, ventilasjon og solskjerming

Varme, ventilasjon og solskjerming


Smart oppvarming av huset er effektivt og kan svare seg økonomisk. Ved hjelp av sensorer i hvert rom kan oppvarmingen og ventilasjonen i huset tilpasses dine behov. Når du forlater huset kan for eksempel oppvarmingen være minimal for å spare energi, men likevel være aktiv i det du kommer tilbake fra jobb eller andre gjøremål. Kombinert med avansert styring av solskjerming, unngår man for eksempel at solen overoppheter huset mens man er borte. Alt kontrolleres enkelt i Loxone sin egen app og kan fjernstyres til enhver tid.

Utvalgte produkter fra Loxone


Loxone miniserver

Loxone miniserver


Loxone miniserver er hjernen i et loxone smart-hus system. Miniserveren kan kontrollere alle modulene hos Loxone.

Miniserver Go

Miniserver Go


Loxone Miniserver Go er en miniserver utviklet for ettermontering av smarthus, for eksempel under rehabilitering. Loxone Miniserver Go baserer seg på Loxone Air teknologi og snakker trådløst med ulike Loxone moduler.

LED Ceiling Spot

LED Ceiling Spot


LED Ceiling spot er en spot som monteres utvendig. Finnes både i WW og RGBW.

LED Ceiling Light

LED Ceiling Light


LED Ceiling light er en utvendig taklampe med RGBW belysning og har innebygget bevegelsessensor.

LED Spot Tree

LED Spot Tree


LED Spot Tree er en innfellbar spot med Loxone sin smart teknologi for smart styring. Finnes både i RGBW og WW. LED Spot Tree kobles til Loxones miniserver ved hjelp at Tree teknologien utviklet av loxone. Alle enhetene kobles sammen i ett mønster og hver enhet har unik styring.

LED Strip

LED Strip


Loxone LED strip leveres i lengder a 5m og finnes både i RGBW og WW.

Music Server

Music Server


Skap stemning i hjemmet og få lyd i alle rom med Loxone Music Server. Serveren kan konfigureres med andre eksisterende høyttalersystemer fra Yamaha (MusicCast), Bose og Sonos.