Treningssenter

Treningssenter

Bildet over viser en prosjektert installasjon i et treningsstudio med produkter fra Monacor.

HØYTTALERE
Takhøyttalere av typen EDL-10TW gir en behagelig bakgrunnsmusikk i hele treningssenteret, inkludert treningsområdet, garderober og resepsjonsområdet.

Høyttalere av typen EUL-2 gir en jevn spredning av lyd for eksempel i spinningsal eller annet treningsområde som trenger høyere musikk eller mikrofon for tale. kombinert med en EUL-2SUB (subwoofer) får man ekstra trykk dersom dette er nødvendig.

SONEINNDELING
Med en sonemikser av typen MPX-52PA er det mulig å dele lydkildene inn i to separate soner. Den ene sonen kan benyttes til fellesområder, mens den andre sonen benyttes til spinningsal eller annet treningsområde som har andre behov.

AVSPILLING OG LYDKILDER
Systemet inkluderer en 4-kanals mikser for mikrofoner (VMX-440), effektforsterker (PA-2240), samt en avspiller for CD, Bluetooth og MP3 (CD-112).

Sound & Media Group er leverandør av smartløsninger fra Loxone og kan derfor tilby våre kunder en unik medieserver for avspilling av musikk og stemingslyder. Serveren kan også enkelt kobles opp mot Spotify eller andre eksisterende strømmetjenester. All musikk og soneinndeling kan da styres fra Loxone sin egen app.Eksempler på installasjoner