Restaurant

Restaurant

Bildet over viser en prosjektert installasjon i en restaurant med produkter fra Monacor.

Ved hjelp av fleksible produkter kan Sound & Media Group levere fleksible løsninger som gir behagelig og god musikk i hele restauranten.

HØYTTALERE
Innfelte takhøyttalere av typen EDL-10TW er diskret og kan enkelt integreres i restaurantens miljø. Høyttaleren er 20 cm bred (8"), 2-veis, og gir en utmerket lydkvalitet med jevn spredning.

For uteområder benytter vi IP-klassifiserte høyttalere (ESP-232) slik at lydanlegget er godt rustet for vær og vind.

FORSTERKERE OG SONEINNDELING
Ved å bruke en 4-kanals forsterker (PA-1450D) sparer man plass i et eventuelt teknisk rom, samt at man opprettholder ønsket effekt på lydanlegget. Ulike lydkilder kan kobles til forsterkeren/mikserenheten og man har mulighet til å dele restauranten inn i flere soner. Man kan for eksempel ha en lydkilde i den ene delen, mens man har en annen lydkilde for den andre.

Sound & Media Group er leverandør av smartløsninger fra Loxone og kan derfor tilby våre kunder en unik medieserver for avspilling av musikk og stemingslyder. Serveren kan også enkelt kobles opp mot Spotify eller andre eksisterende strømmetjenester. All musikk og soneinndeling kan da styres fra Loxone sin egen app.Eksempler på installasjoner